Albert Om. Arxiu

El periodista Albert Om presentarà el proper 19 d’octubre (19 h) el seu llibre Els veïns de Dalt a la Biblioteca el Carmel – Juan Marsé. La visita forma part del cicle Narraeldors del Carmel que ja ha comptat amb la presència de David Trueba o Isabel Clara-Simó, entre altres autors.

Els veïns de dalt explica la història del viatge que Om va fer pels estats membres de la Unió Europea. L’autor explica les seves vivencies personals i les impressions estretes d’aquell viatge, basades en entrevistes i activitats típiques de qualsevol turista.

Albert Om és periodista, presentador i director de programes de ràdio com L’hora del pati (Rac-1). Ha participat en programes de televisió com Malalts de tele, Set de nit, La Columna amb Júlia Otero. Fins al juny de 2009 va presentar el programa El Club, de Tv3. També ha escrit llibres com El nom del porc, amb el qual va aconseguir el Premi Pere Quart d’humor i sàtira; Coses meves o Rebotiga d’il·lustres, amb el que es co-autor junt amb Toni Coromina. A banda de la presentació del llibre d’Albert Om, el cicle de conferències Nar­raeldors del Carmel també preveu les visites dels escriptors Manuel Rivas, que presentarà El lápiz del carpintero; i Lluís Tort, amb La imperfecció de les bombolles.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram