Gran part dels participants a la prova eren infants. Foto: Twitter (@rosalizandra)

Gairebé 300 persones –la gran majoria nens i nenes– van participar en la segona prova de la Copa Barcelona de curses d’orientació el passat diumenge dia 14 de desembre als jardins de l’Hospital de Sant Pau.

Aquesta activitat, que va tenir lloc en aquest recinte modernista per primera vegada, va estar organitzada pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, en el marc del calendari del circuit de carreres d’orientació que implementa al llarg de la ciutat de Barcelona.

Els participants van prendre la sortida amb un mapa a les mans, on hi havien marcats tot un seguit de punts per on havien de passar en el menor temps possible. Un dels aspectes que destaquen els organitzadors d’aquest esdeveniment és el fet que “aquest esport permet la participació familiar” i no compta amb un límit d’edat.

Per altra banda, aquesta cursa d’orientació va col·laborar amb la Marató de TV3, que enguany estava dedicada a la lluita contra les malalties que afecten el cor.

De manera paral·lela, el recinte modernista va celebrar una jornada de portes obertes per mostrar el seu patrimoni als visitants. Tot plegat, una jornada esportiva i solidària que va deixar molt bon regust.