El Martinenc va sumar un punt a Figueres. Foto: Dani López / FCM

El 2019, pel que fa als resultats, no ha arrencat de la millor manera per als equips de la Tercera Divisió del districte. Tant l’Horta com el Martinenc no han aconseguit els resultats que haurien necessitat en les primeres jornades de l’any per continuar perseguint els seus objectius.

Els del Feliu i Codina, per exemple, han guanyat un partit (l’únic que han jugat a casa), van començar l’any empatant i n’han perdut un tercer. Això ha fet que, després d’aquestes 24 jornades disputades, la quarta posició, que continua ocupant el Terrassa, estigui ara mateix a cinc punts de distància.

El conjunt hortenc posarà el punt final als partits del mes el pròxim diumenge 27 al Feliu i Codina contra el Santboià, mentre que l’estrena competitiva del febrer portarà els de Nacho Castro a Cambrils per jugar contra el Reus B el dia 3. Després, la UAH afrontarà la jornada de descans abans de visitar el camp del Terrassa el dia 17.

Per la seva banda, el Martinenc continua sense guanyar (l’últim i únic triomf de l’equip del Guinardó és de finals de setembre) i veu com cada vegada la salvació es complica més i més. Els homes de Manel Moya havien encadenat dues derrotes en els dos primers partits de l’any (una de molt dolorosa, per 3-0 a Castelldefels), però aquesta mala dinàmica s’ha frenat gràcies al punt obtingut en la visita al camp del Figueres (2-2).

L’últim partit del mes per als vermells serà el dia 27 contra el Prat. La visita al San Cristóbal o un partit vital contra el Santboià són els altres reptes imminents.