ordinador

Foto: Pexels

La pandèmia ha accelerat la digitalització de l’economia i la competència creix cada dia. Per aquesta raó, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya ha impulsat un nou programa formatiu per a petites empreses i fins i tot per a micro negocis. La finalitat és incrementar el nivell de digitalització d’aquest segment de l’economia catalana. El programa és gratuït i s’imparteix 100% en línia, o sigui que no hi ha excusa per no posar-se al dia.

El curs consta de sis mòduls que aborden els diferents reptes per als comerciants: eCommerce, màrqueting estratègic o gestió de la digitalització, per exemple.

Tres d’aquests mòduls ja s’han realitzat i es poden consultar a la pàgina web del Consorci. De fet, aquesta és la gràcia del programa. No està pensat com un curs tancat i sincronitzat, sinó que les empreses participants poden triar els mòduls als quals volen assistir sense necessitat d’haver participat en els anteriors o de participar en els posteriors. Fins i tot, un cop passat el curs, es pot accedir als materials per poder-los estudiar amb calma. Aquesta flexibilitat permet decidir als comerços i negocis quins continguts són els més rellevants per a la seva realitat i participar-hi més o menys activament. El programa estarà actiu fins al 19 de desembre i les pròximes cites estan dedicades al màrqueting estratègic, als espais de proximitat i a la gestió.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram