Una imatge de la cerimònia de premis de l’any passat. Foto: Ajuntament

Distingir les iniciatives, activitats i contribucions dels establiments barcelonins a l’hora de donar impuls i continuïtat al model de comerç urbà de proximitat de la ciutat. Amb aquest objectiu els premis Barcelona, la millor botiga del món ja escalfen motors. De fet, ja està obert el termini per presentar les candidatures, i romandrà així fins al pròxim 15 de juliol.

Enguany se celebra la dissetena edició dels guardons amb una novetat com és la creació d’una nova categoria de premis: la de l’àmbit de l’accessibilitat en el comerç. Aquesta modalitat premiarà els comerciants que hagin introduït a les seves botigues serveis o instruments que millorin l’atenció al consumidor amb discapacitat, amb la qual cosa aporten una major qualitat en el servei i contribueixen a la cohesió social i el benestar de les persones.

Els premis consten de 7 modalitats més: el premi a la millor iniciativa comercial de l’any, a la millor iniciativa de dinamització comercial, al millor establiment, al millor model comercial sostenible, el premi Albert González a la tasca de contribució a la promoció del comerç barceloní, el premi al millor comerç cultural de proximitat i el premi especial Barcelona, els millors mercats del món, aquest últim convocat per l’Institut de Municipal de Mercats i que estarà adreçat als paradistes dels mercats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram