peixateria

Una peixateria al barri d’Horta. Foto: Ajuntament

La Unió de Botiguers del Cor d’Horta ha estrenat nova junta després que la Federació de Comerç Cor d’Horta, que estava formada per tres associacions de comerciants (entre elles la Unió de Botiguers), es dissolgués. Així doncs, l’entitat continuarà fent la seva labor de potenciar els comerços locals del barri renovant-ne la junta. El nou president de l’entitat és Carles Cloquell, propietari de la botiga de decoració que porta el seu nom, i l’acompanyen una tresorera i un secretari.

Lola Rodríguez és la tresorera i explica que la Unió de Botiguers no volia deixar morir una associació que havia perdut molta implicació: “A la Federació trobàvem a faltar que la gent s’involucrés i la falta de participació estava a punt de fer caure l’entitat”. En aquest sentit, afirma que la nova junta aposta per una major participació dels associats: “Farem més comissions on tothom pugui dir la seva per millorar”, diu Rodríguez.

Tot i la separació de la Federació, la tresorera de la Unió de Botiguers del Cor d’Horta explica que en la manera de fer seran continuistes, a més d’apostar per “la digitalització”. Però una de les diferències que tindrà l’entitat respecte a l’anterior unió d’associacions és que ara no tenen seu ni local i la gestió de l’associació “la fa una empresa externa”, segons afirma Rodríguez.

La membre de la junta acaba dient que necessitaven “una renovació” i que estan “amb moltes ganes” de fer bé la feina. A més, l’entitat continuarà fent les activitats que ja organitzaven abans, com per exemple la Mostra de Comerç al carrer.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram