Jordi Arias, propietari de Bebe-Té (Sant Antoni Comerç)

Jordi Arias

Jordi Arias té una botiga de tes i d’infusions al carrer Parlament, 7, al barri de Sant Antoni, i també és el president de l’Eix Sant Antoni Comerç, una zona molt bona per al comerç, però on cal protegir més els comerciants i cuidar els carrers.

Quina és la situació del comerç de proximitat a Sant Antoni?
Comercialment, el barri és potent. Hi ha molta oferta. La gent fa molta vida al barri i compra aquí. També ve gent del Poble-sec i de l’Eixample. I tenim el cor del mercat, que també ens ajuda. Tot i que són temps difícils, el comerç aguanta.

El comerç resisteix, doncs?
Han tancat moltes botigues, això és veritat. I costa molt que n’obrin de noves, perquè els lloguers dels locals estan caríssims al barri. Aquí sí que demanem que l’administració faci alguna cosa al respecte.

I què es pot fer?
Hi ha locals tancats que no es lloguen, però tampoc abaixen els lloguers… S’hauria d’incentivar que la gent obri comerços, perquè el relleu generacional està complicat en aquest sentit.

Què en pensa de les superilles?
Han sigut un revulsiu per a Sant Antoni, però ara estem veient que hi ha un excés d’ús d’aquest espai, que necessitem més manteniment i més neteja. L’Ajuntament ha d’invertir més per mantenir en bones condicions aquests espais.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram