La Fira Gastronòmica sempre aplega un bon nombre de visitants. Foto: CH

Torna una de les cites més emblemàtiques per a la Federació Cor d’Horta i Mercat. Es tracta de la Fira Gastronòmica i Nit de Comerç, que tindrà lloc aquest dissabte a partir de les cinc de la tarda i fins a mitjanit i que enguany arriba a la quarta edició. Dissabte el Mercat d’Hora obrirà les seves portes per oferir “producte fresc”, cuinat i en format de tapa, perquè el client “pugui tastar aliments de qualitat que es venen als mercats municipals”, segons afirmen des de l’associació. 

Durant la tarda de dissabte, els visitants podran gaudir de les creacions dels paradistes del mercat, en una jornada que compta les seves edicions anteriors com a èxits de participació. L’eix recorda la darrera edició de la fira, celebrada l’any passat, durant la qual “veïns i visitants de tot Barcelona” van passejar-se per una mostra que té com a objectiu “mostrar el que es ven i es pot comprar a Horta”.

Totes les persones que vulguin tastar les tapes dels comerciants hauran de comprar tiquets gastronòmics el mateix dia de la fira en un espai que s’instal·larà al carrer Tajo.

Paral·lelament a les degustacions, l’eix comercial instal·larà una carpa de 350 metres quadrats addicionals al carrer Tajo on s’ubicaran més botigues associades “per oferir més espais als nostres visitants”, asseguren des de Cor d’Horta.

En aquesta ocasió també hi haurà activitats lúdiques i concursos per animar els visitants durant una tarda i una actuació musical a partir de les 10 de la nit.