Representants de Cor d’Horta i del Banc Sabadell després de firmar el conveni. Foto: Cor d’Horta

Cor d’Horta i el Banc Sabadell han signat un conveni de col·laboració amb avantatges positius per als associats d’aquest eix comercial, referent del petit comerç al barri d’Horta.

Gràcies a aquest acord, tots els associats de l’eix podran gaudir d’una oferta preferent de productes i serveis amb el Banc Sabadell des de la cèntrica sucursal del carrer Tajo, 66 dirigida per Gerard Masachs.

Entre la llarga llista d’avantatges hi figura, en primer lloc, una bonificació del 10% de la quota de soci fins a 50 euros. També hi consten avantatges amb la facturació TPV i TPV amb tarifa plana, així com la possibilitat d’accedir al Kelvin Retail, el nou servei en línia del Banc Sabadell, una entitat que coneix bé les necessitats de les botigues.

També s’ofereix una pòlissa de crèdit vinculada al TPV i avantatges amb la VIA T, a més de comptes interessants per als associats, com l’Expansió Negocis PRO i PLUS i l’Expansió Empreses.

Per últim, el Banc Sabadell també posa a disposició dels associats de l’eix comercial Cor d’Horta avantatges en Lisings, una pòlissa de crèdit a un any i millors condicions en préstecs hipotecaris, préstec inici i préstec professional.

Amb tot, i amb la voluntat que el màxim nombre de comerços es puguin beneficiar de tots aquests avantatges, l’eix comercial convida els que encara no són associats a demanar més informació i conèixer l’associació a les Galeries d’Horta local 5 o trucant al 93 429 07 31.