Foto de família dels guanyadors dels premis

Foto de família dels guanyadors dels premis. Foto: Twitter (@eixosbcn)

Unes 250 persones es van aplegar l’1 de desembre a la nit a l’Hotel Intercotintenal amb motiu de la gala dels Premis Barcelona Comerç. Els guardons de la fundació, que aquest any han arribat a la 18a edició, reconeixen “la qualitat, la tradició i el compromís amb el comerç de proximitat”.

En aquesta edició dels premis, Barcelona Comerç ha entregat un total de set guardons. El premi al millor establiment va ser per a Audenis (la Dreta de l’Eixample), una botiga de música especialitzada en pianos. El premi al millor establiment de restauració se’l va endur el restaurant de cuina catalana Vivanda (Sarrià).

En la categoria de compromís social, el guanyador va ser la Papereria Canut, mentre que la millor iniciativa comercial europea va ser per a Independent Retail Europe.

I també hi va haver tres premis individiuals, que van ser per a Jaume Bertran, del Forn Mistral, premi a la trajectòria del comerciant. Josep Escofet, ex president de l’Eix Comercial Sants-les Corts, i Albert Closas, periodista econòmic i director del programa Valor afegit de TV3, que es va endur el premi al compromís amb el comerç.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram