La plaça Eivissa. Cristian Gómez

Els veïns no volen perdre la història de la plaça Eivissa, aquesta és una de les sol·licituds més demandades en el procés participatiu per consensuar les reformes de la plaça. Bàsicament, els veïns d’Horta demanen que el nou disseny i la funcionalitat no jugui en contra del caràcter de la plaça, que històricament ha estat espai de trobada i de relació, sent un dels llocs insígnia del Districte. A més, els veïns valoren que la plaça esdevingui un espai encara més acollidor, tranquil i accessible que serveixi “per a que tothom s’hi trobi bé” i que sigui el lloc ideal per trobar-se amb amics, família o bé organitzar i participar en les activitats que es plantegin al Districte.

Juga a favor l’amplitud i la pacificació de l’espai, que sens dubte seran elements que contribuiran a acomplir les demandes dels veïns.

240 BUTLLETES

El procés participatiu s’ha portat a terme durant el transcurs de la Festa Major d’Horta. Entre les vuit bústies de partipació repartides s’han recollit prop de 240 butlletes. Una xifra important que permet al Districte recollir les opinions pròpies del veïnat però que es queda curta davant les 3.000 butlletes que es van repartir amb aquesta causa.

Durant la Festa Major, a més, es van oranitzar quatre activitats per tal de potenciar la participació de les persones que no estan vinculades al teixit associatiu del Districte.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram