El vestíbul de l’edifici Maternoinfantil de l’Hospital de la Vall d’Hebron “és fred com qualsevol altre i li falta caliu” segons afirma a Línia Horta Raquel Julve, dinamitzadora de l’Eix Cor d’Horta i Mercat. Per això, “volem ajudar a instal·lar una zona infantil d’uns 20 metres quadrats perquè els nens ingressats o que vénen a fer alguna visita a l’hospital hi puguin jugar”, afegeix Julve.

Per tal de dur a terme aquesta acció, l’associació de comerciants va presentar el 9 de gener el seu calendari solidari, que enguany anirà dedicat a construir aquesta zona infantil a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

El calendari, que pot ser adquirit per un euro als comerços associats a Cor d’Horta i Mercat, “mostra el dia a dia dels nens ingressats o de l’hospital de dia al Maternoinfantil, conjuntament amb el dels metges i infermeres”, descriu Julve, que confirma que a hores d’ara, ja s’han venut uns 2.700 calendaris dels 5.000 que han editat. “La gent s’implica molt”, afirma Julve, que explica que ahir “una dona va comprar 10 calendaris”.

Aquest és, sens dubte, el producte estrella de l’inici de l’any al districte d’Horta-Guinardó. Fins al punt que hi ha veïns que “paguen 5 euros i només agafen 3 calendaris”, segons Julve. Cor d’Horta i Mercat calcula que es recaptaran més de 5.000 euros.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram