Enquadrament del Torneig d’Històrics que es disputarà aquest mes d’agost al barri de la Verneda. Ajuntament

Com ve sent habitual durant els darrers anys, la Unió Esportiva Horta ha inclòs el Torneig d’Històrics del Futbol Català en la planificació de la seva pretemporada, una competició on ja s’ha proclamat campió en tres ocasions (1994, 1996 i 1997). Un altre equip del districte, el Martinenc, també prendrà part en aquest torneig d’estiu que ja ha guanyat quatre vegades (1984, 1986, 1990 i 1991).

La vint-i-sisena edició del torneig, que es disputarà entre els dies 1 i 6 d’agost amb el CE Júpiter d’amfitrió, comptarà amb la participació de dotze dels equips amb més tradició del panorama futbolístic català com el Sabadell, el Badalona o el Sant Andreu, però també tindrà alguna absència destacada ja que, per primera vegada en la història, el torneig no comptarà amb la presència de l’actual campió, l’Europa, que ha desestimat la seva participació per ser incompatible amb la planificació de la pretemporada. També hi haurà novetats com l’inclusió del Ter­rassa, que disputarà el torneig per primer cop.

ENQUADRAMENTS

El sorteig realitzat a la seu del Júpiter el passat mes de juny va deixar quatre grups integrats per tres equips cadascun. Els campions de cada grup passaran ronda i s’enfrontaran en les semifinals per aconseguir fer-se un lloc en la gran final que es disputarà el dia 6 d’agost, i serà retransmesa en directe per Televisió de Catalunya.

Sabadell, Horta i Premià conformen el grup 1; en el segon han quedat enquadrats el Sant Andreu, el Terrassa i el Sants; en el grup tres s’enfrontaran el Badalona, la Montañesa i el Júpiter, mentre que el grup quatre estarà format per l’Espanyol B, el Masnou i el Martinenc.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram