Poves, lluitant amb un defensa masnoví. Foto: Àngel Garreta / CEE

L’Europa no aixeca el cap. Diumenge passat els escapulats van perdre contra el cuer de la categoria, el CD Masnou (2-0), i encadenen nou jornades sense aconseguir la victòria.

Els graciencs van saltar al Municipal del Masnou amb la intenció de trencar la mala ratxa de resultats i van gaudir de les millors oportunitats durant la primera mitja hora de partit. Poves, Nils i Guzmán van ser a prop del gol. Però com diu la màxima, qui perdona ho acaba pagant i en una de les poques ocasions dels maresmencs Lora, rematant a plaer una passada de la mort de Mayor, va avançar el Masnou.

Durant els segons 45 minuts va continuar el domini europeista, però a la mala punteria se li va afegir la mala sort. En una de les ocasions més clares, Àlex va topar amb l’àrbitre quan anava a rematar una pilota a la frontal de l’àrea. Al minut 80 els locals es van quedar amb un home menys i l’Europa va pressionar encara més per aconseguir l’empat, però les imprecisions en la rematada i les aturades de Leva van evitar el gol dels escapulats. A més, a un minut per al 90, Fran Bea va fer caure Pol Ballesteros dins l’àrea. Gianni va aturar el xut d’Alabau des dels 11 metres, però el mateix davanter va recollir el refús i va marcar en segona instància.

L’Europa buscarà trencar la mala ratxa de resultats demà passat a les 12 del migdia al Nou Sardenya contra el degà del futbol català, el CF Palamós.