Fran Bea celebra el gol contra els arlequinats. Foto: Àngel Garreta / CEE

Si Albert Poch pogués triar el moment per jugar el derbi, segurament escolliria aquest cap de setmana. Amb l’equip funcionant a la perfecció un cop superat un tram inicial de lliga força irregular (el balanç dels darrers 11 partits és de 8 victòries i 3 empats), el tècnic afrontarà la seva primera visita al Narcís Sala des de la banqueta escapulada en el que serà un dels millors partits de la vint-i-setena jornada de Tercera divisió. El matx es disputarà demà passat a les 6 de la tarda.

Els bons resultats que l’equip ha aconseguit darrerament no s’entenen sense observar les dades. I és que els escapulats només han encaixat un gol en els darrers set partits (el de l’empat contra el Prat en la tornada de Pedro Dólera a la segona setmana del mes passat). Poch va fer referència a la solidesa defensiva de l’equip després de l’últim partit, en el qual pràcticament no va concedir cap ocasió al rival.

Per altra banda, el club ja ha començat a fer bullir l’olla de cara al partit i ahir a la tarda va celebrar una trobada dels jugadors amb aficionats, socis i penyistes a La Barraqueta. A més, per tal que els jugadors no se sentin sols en la visita a Sant Andreu, l’entitat ha posat a disposició del públic un paquet d’entrades per al Narcís Sala. El preu d’aquestes és de 5 euros per als socis i de 10 euros per als aficionats que no siguin socis. Els menors de 14 anys que vagin acompanyats d’algú amb entrada podran accedir de franc a l’estadi del conjunt andreuenc.

Esportivament, una baixa per bàndol. Albert Poch no podrà comptar amb Oriol González mentre que David Payán serà l’única absència dels quadribarrats.

VICTÒRIA CONTRA EL SEGON
Els escapulats van sumar una nova victòria diumenge passat contra el Sabadell B (1-0). Guzmán i Fran Bea van ser els més incisius de la primera part, amb dos xuts llunyans que Sergio Fernández va poder aturar. Els visitants van desempallegar-se del domini escapulat i Joel, un pèl escorat, va provar un xut que Gianni va aturar sense problemes.

El domini europeista va continuar després del descans. Fernández va lluir-se en una rematada de Poves a boca de canó, però no va poder evitar el gol de Bea al minut 63. Rovira va controlar l’esfèrica i la va deixar de cara al veterà migcampista, que amb un xut potent des de fora de l’àrea va inaugurar el marcador. Els arlequinats van buscar l’empat i van estar a punt d’aconseguir-lo gràcies a un cop de cap de Max Marcet que va marxar fregant el pal.

DERROTA DEL FEMENÍ
L’última jornada no va ser tan positiva per al primer equip femení. L’Europa, que ocupava la sisena posició a Segona Divisió, va patir una derrota contundent diumenge passat contra el Levante Las Planas (0-6). Feia més de quatre anys que les gracienques no encaixaven un correctiu d’aquesta magnitud. Dos gols de Sara Serna situaven el 0-2 al descans, un resultat que l’equip confiava en remuntar a la segona meitat. El 0-3, que les santjoanenques van marcar al minut 49, va ser un gerro d’aigua freda i les gracienques ja no es van poder refer. Ausi, Miranda i Serna van anotar els tres gols restants.