Els Lluïsos van tornar amb les mans buides del Baix Llobregat. Foto: CBE

Derrota inesperada. Els Lluïsos van perdre per la mínima dissabte passat a Esparreguera (67-66) i veuen com el Grup Barna, el segon classificat, s’allunya i té tres victòries d’avantatge.

L’equip va arribar al descans tres punts per sota (33-30), però gràcies a un excel·lent tercer quart van aconseguir capgirar el resultat. Tot i això, l’empenta dels locals, que són a la part baixa de la classificació, va aconseguir que el marcador tornés a donar la volta en els darrers minuts. El pròxim partit de l’equip serà el diumenge de la setmana que ve a casa contra el líder, el CB Viladecans, un equip que només ha perdut tres partits.

Per la seva banda, el femení va derrotar el Vedruna (50-40) dissabte passat en el derbi de la Primera categoria. Les blaves tornaran a la lliga el dia 3 d’abril a la pista de la UE Sant Cugat, mentre que les verd-i-negres visitaran el CN Sabadell el dia 2 d’abril.

DERROTA DEL CB COLL
Mala jornada per al primer equip del CB Coll. Diumenge passat, el conjunt groc va rebre la visita d’un dels equips de la zona alta, la UE Claret, que va aconseguir una victòria força còmoda a la Creueta (31-67). El pròxim partit de l’equip serà a la pista del filial de l’Ateneu de Montserrat.

Per últim, el masculí sub25 va sumar una victòria important contra el Sant Joan Despí (47-49).