Els mercats tenen una programació pròpia aquests dies. Foto: Ajuntament

El Carnaval és sinònim de festa i diversió, però també de tradicions gastronòmiques. És per això que, un any més, els mercats de Gràcia es bolquen amb la celebració d’una festa on no només les disfresses tenen protagonisme.

Avui, dia de Dijous Gras, el Mercat de l’Abaceria es converteix en l’epicentre d’un programa que arriba carregat d’activitats. Entre dos quarts d’onze i les onze del matí serà el torn de l’arribada del Rei Carnestoltes, que conduirà una activitat amb músics i saltimbanquis. Tot seguit arribarà l’hora del gran Tiberi del Carnaval. Es tracta d’una degustació popular al centre del mercat amb pa amb tomàquet, botifarra d’ou, truites i llardons. A un quart de dotze actuaran els Rumberos OSHUN amb l’espectacle ‘Rumba de Mercats i Comerç’ i mitja hora més tard es presentarà el Pebrot d’Or 2018, el trofeu que se li atorga a la parada més ben guarnida, per part del Rei Carnestoltes. A la una del migdia els Rumberos Oshun tornaran a fer gaudir la gent amb la seva música.

DEGUSTACIONS
Al llarg d’avui les degustacions gastronòmiques seran les protagonistes. Els clients dels mercats de la Llibertat i de l’Estrella també podrà tastar botifarres d’ou i llardons. Al mercat de l’Estrella, a banda de tastar el menjar, també es fa la segona edició del concurs de truites, que començarà a les 11 del matí. D’altra banda, el mateix mercat acollirà dissabte una jornada de disfresses amb animació del grup brasiler de samba ‘Brasil Is Life’ i tallers infantils.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram