El Banc Expropiat, en una foto d’arxiu. Foto: Arxiu

Després que fa uns dies es va conèixer que l’antic govern de la ciutat encapçalat per Xavier Trias havia estat pagant el lloguer del Banc Expropiat, l’espai ocupat des de fa més de tres anys a la Travessera de Gràcia, ara s’ha confirmat que el nou consistori continuarà pagant fins a finals d’any el lloguer.

El pagament del lloguer, de 5.500 euros mensuals, es prolongarà fins al 2016 perquè així queda estipulat en el contracte de lloguer que en el seu moment va firmar l’antic equip de govern amb l’empresa propietària de l’immoble. Fonts del Districte han explicat a Línia Gràcia que “fins a finals d’any el lloguer es pagarà i a partir de llavors es decidirà què es fa”.

Aquests fets es remunten al passat 12 de juny, quan l’exregidora Maite Fandos es va presentar al Banc Expropiat per fer-los saber als seus membres que el lloguer de l’edifici l’havia pagat el Districte des de principis d’any.

Des del Banc Expropiat han assegurat que Fandos va voler “comprar la pau social” i han deixat clar que no en tenien coneixement.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram