Fernández, López i Montoro, els últims fitxatges. Foto: CEE

L’Europa arrencarà la pretemporada a domicili amb un amistós contra l’Hospitalet de Segona B el pròxim 29 de juliol. Aquest serà el primer dels partits que l’equip jugarà per preparar una temporada on l’ascens és el gran objectiu.

L’Hospitalet va finalitzar l’any passat a mitja taula al grup tercer de Segona B, després d’haver-se classificat els anys anteriors per jugar el play-off d’ascens a Segona divisió. Els riberencs s’ha reforçat enguany, i aquest primer partit servirà com a primera presa de contacte d’un Albert Poch que s’estrenarà a la banqueta escapulada.

Pel que fa a l’Europa, el club s’ha anat reforçant al llarg d’aquest mes. Els fitxatges més recents han estat Álex Fernández, un migcampista de 24 anys procedent del Rubí; David López, central que també prové del Rubí, i Carles Montoro, considerat el millor extrem de la categoria. Els tres jugadors van ser presentats el passat 7 de juliol al Nou Sardenya.

L’equip tornarà a treballar per preparar la pretemporada aquest dilluns a les set de la tarvda amb la presentació davant l’afició. Mitja hora més tard, els escapulats arrencaran el primer entrenament després de les vacances, el primer pas per assolir l’ascens el pròxim mes de juny.

Per altra banda, i segons va avançar l’Independent, l’Europa ha creat la figura del Síndic del Soci, un càrrec que ostenta Javier Latorre i que només tenen els escapulats i el FC Barcelona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram