El sorteig dels Històrics es va celebrar dimarts passat. Foto: CEE

La pretemporada de l’Europa ja es va configurant. De moment, els escapulats ja coneixen els seus rivals en el 30è Torneig d’Històrics, que es jugarà al Municipal del Guinardó del 3 al 9 d’agost. Es tracta del Badalona i el Granollers, que compartiran amb els graciencs el grup 2 de la competició.

Per altra banda, l’Europa ja coneix el seu rival en el camí per revalidar el títol de Copa Catalunya, l’Espanyol B, en un partit que es jugarà l’1 o el dos d’agost. D’aquesta manera, els pericos es tornaran a creuar en el camí dels escapulats a la primera ronda de la competició catalana, tal com va passar l’any passat.

Pel que fa al Torneig d’Històrics, la primera fase es jugarà en format de triangular entre els tres equips que formen cadascun dels grups, en enfrontaments de 45 minuts cadascun. El torn de l’Europa serà el 4 d’agost a partir de les 6 de la tarda.

A partir d’aquí, els campions dels quatre grups que formen la competició aniran a semifinals i més tard a la final, que tindrà lloc el 9 d’agost.

D’aquesta manera, l’Europa també intentarà guanyar un títol que ja va conquerir l’any 2010 contra el Sant Andreu.

MÉS FITXATGES
Després de l’arribada del nou tècnic, Albert Poch, i les renovacions de Poves, Cano i Dot, l’Europa ja està movent fitxa per reforçar l’equip. De moment, l’equip ja ha contractat nou jugadors, entre els quals destaca el jove porter Fernando García, de 19 anys, procedent del Mercadal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram