Amb la calor, el llac és la principal atracció del parc de la Creueta del Coll. Foto: Districte

Dijous que ve tornarà a entrar en funcionament el llac del parc de la Creueta del Coll, un equipament del districte que funciona com a piscina d’estiu al barri del Coll i Vallcarca. Aquesta instal·lació estarà oberta durant els mesos de més calor -obrirà tots els dies de la setmana de les 10 del matí a dos quarts de nou del vespre-, fins al diumenge 13 de setembre, quan es posarà el punt final a la temporada estival.

LES NOVES CONDICIONS
Pensant en aquest estiu, el Districte aplicarà canvis en les tarifes de manera que tots els usuaris gaudiran de preus més assequibles que el 2014.

Serà més barat accedir a la instal·lació per a totes les franges d’edat, infantils, joves i adults, amb descomptes que oscil·laran entre el 38 i el 61%. També seran més favorables les condicions de les entrades familiars (1 adult i 2 nens), que passaran dels 10 euros a poc més de tres. Les entrades per als grups seran un 11% més econòmiques. A més, la gent gran i els usuaris de la Targeta Rosa no pagaran. La darrera novetat serà la creació de dos nous abonaments, un de setmanal i un de mensual.

UN SERVEI INTEGRAL
Amb una superfície de 2.700 metres quadrats, la piscina té un aforament per a un total de 840 persones. Els usuaris en poden gaudir gràcies a l’adequació del llac que es fa uns uns mesos abans. Aquesta instal·lació també consta dels serveis complementaris de vestidors, lavabos, infermeria i socorrista.

UN ENTORN PRIVILEGIAT
És, sens dubte, el lloc ideal perquè els veïns dels barris que estan més allunyats de les platges puguin disposar d’una opció de bany i lleure en l’entorn natural del parc de la Creueta, que té una extensió de 3,16 hectàrees. Un espai que va ser dissenyat per David Mackaym, Oriol Bohigas i Josep Martorell i la inauguració del qual es va fer l’any 1987.

El llac del parc de la Creueta es troba al passeig Mare de Déu del Coll, 77, i s’hi pot accedir en transport públic (amb les línies d’autobus 87, V17, 92, o el metro parades Vallcarca i El Coll- Teixonera). S’hi pot accedir des de l’entrada principal (avinguda de la Mare de Déu del Coll/Castellterçol).

El Coll, de Festa Major

Des del passat dia 5, el Coll està de celebració. Els carrers, els centres cívics i els racons més emblemàtics del barri s’han omplert d’actes, concerts i exposicions per commemorar les dues setmanes més emblemàtiques de l’any.

Tot i que les celebracions ja s’acosten a la seva fi, encara queden per endavant tres dies amb diverses activitats preparades.

Aquesta tarda, al parc de la Creueta del Coll hi haurà el campionat de ping-pong o una botifarrada popular. Demà, entre d’altres, se celebrarà el concert de celebració dels 40 anys de la Coral Mare de Déu del Coll. La Festa es clourà diumenge amb una cantada d’havaneres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram