Dólera demana que el Nou Sardenya s’ompli diumenge. Foto: CEE

Tercer any consecutiu al play-off d’ascens, i tercer any consecutiu que l’Europa l’arrenca jugant a casa contra el Jerez CF aquest diumenge a les sis de la tarda. Els escapulats no han tingut sort de nou en aquest aspecte, tot i que el somni de pujar a Segona B els fa ser optimistes. “El Nou Sardenya ha de fer sentir la seva veu en aquest primer partit”, assenyala Pedro Dólera, tècnic de l’Europa.

L’equip extremeny –no confondre amb el Jerez gadità– és un rival que ha aconseguit sumar 20 punts més que l’Europa al seu grup i, segons Dólera, és un rival “dur al seu camp”. En aquesta línia es mou el capità de l’equip, Àlex Cano, que recorda que el Jerez “gairebé no encaixa cap gol”. De fet, els extremenys han fet enguany 70 gols i només n’han encaixat 18.

El Jerez és un conjunt que vesteix de verd i negre i va ser fundat l’any 1969. Com a nota destacada, reben el nom de l’equip dels templers. El seu estadi, el Manuel Calzado –on es jugarà el partit de tornada– té una capacitat per a 4.000 espectadors. A més, aquest conjunt ha guanyat en quatre ocasions el títol de lliga a Tercera –l’última el 2007– i ha jugat un total de 10 promocions d’ascens.

Un aspecte a tenir en compte d’aquest equip és que no perd a casa des del mes de novembre de l’any 2013, i només ha encaixat sis gols al Manuel Calzado des d’aleshores.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram