L’Europa vol assegurar l’accés als play-off. Foto: Àngel Garreta / CEE

Després de l’empat a un gol contra el filial del CE Sabadell, l’Europa torna a jugar un partit al Nou Sardenya, on tan sols han perdut dos partits en tota la temporada. Amb el suport del públic, els de Pedro Dólera buscaran recuperar les bones sensacions i tornar al camí de la victòria en el derbi barceloní contra la Montañesa aquest diumenge.

Els escapulats són tercers a la classificació, i a falta de 7 jornades per acabar la temporada regular, gaudeixen de 7 punts d’avantatge respecte a la UE Figueres i el Terrassa FC, els seus perseguidors, però no perden de vista les dues primeres posicions. L’Europa és a 3 punts de la Pobla de Mafumet i a 4 del líder, el FC Ascó.

Per altra banda, aquesta setmana l’Europa ha rebut una gran notícia. Després que Javi Sánchez hagués d’abandonar l’entrenament del passat 1 d’abril per una lesió al peroné de la seva cama dreta, les proves mèdiques definitives que se li van fer al davanter descarten que hi hagi afectació als lligaments del turmell. Es tracta, per tant, d’una fractura neta i sense desplaçament, de manera que Sánchez, que ha marcat 5 gols en la present temporada, podria rebre l’alta mèdica a principis de maig, i per tant estaria novament a disposició de Pedro Dólera de cara al playoff d’ascens, l’objectiu de l’entitat aquesta temporada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram