Javi Sánchez va patir una ferida al cap al partit contra el Prat. Foto: CEE

Empat a res al Nou Sardenya entre l’Europa i el Prat. Els homes de Pedro Dólera van tornar a ensopegar aquest passat cap de setmana contra els del Baix, un rival directe per aconseguir l’ascens de categoria i amb el qual ja van perdre per 2 a 1 en el partit de la primera volta.

Tot i aquest resultat, l’Europa segueix ocupant la tercera posició a la taula classificatòria, en places de play-off ascens amb 47 punts. El segon classificat, l’Ascó, té 52 punts mentre que el quart, justament el Prat, en té 42. Per tant, l’Europa afrontarà els dies previs a la final de la Copa Catalunya amb una certa calma i en places d’ascens.

Tanmateix, diumenge els escapulats jugaran a domicili contra la Pobla de Mafumet, el líder de la classificació, en un partit important per mesurar les aspiracions escapulades de cara a aconseguir l’ascens. A la següent jornada, l’Europa rebrà a casa un rival difícil com és el Rubí, un partit que serà l’avantsala de la gran final de Copa Catalunya del dimecres 25 a les 9 del vespre contra el Girona al Nou Sardenya.

De fet, la venda d’entrades de la final per a socis va començar diumenge passat i acabarà dilluns. Pel que fa als aficionats que no són socis, hauran d’esperar a l’endemà per poder comprar un passi per al matx. Els menors de 7 anys entraran de franc.

Per la seva banda, els seguidors del Girona tindran un espai reservat al gol de Secretari Coloma.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram