L’Europa jugarà la final de la Copa Catalunya el 25 de març. Foto: Àngel Garreta

La casa escapulada viu un dels moments més dolços de la temporada. La victòria de la setmana passada davant el Masnou a casa per 1 gol a 0 –la primera al Nou Sardenya des de fa tres mesos– va consolidar els de Pedro Dólera a la quarta plaça de la lliga, en llocs d’ascens, a quatre punts del Terrassa, el seu perseguidor immediat.

Aquesta victòria, a més, s’afegeix a l’assolida el passat 4 de febrer al Nou Sardenya davant del Sabadell (3-0) a les semifinals de la Copa Catalunya, en una nit màgica que serà recordada per l’afició gracienca durant molts anys. D’aquesta manera, els escapulats disputaran la final de la competició catalana el pròxim 25 de març contra el Girona, que va vèncer el Gavà a l’altra semifinal.

En l’àmbit de la competició regular, la jornada de lliga prevista per a aquest cap de setmana s’ha suspès a causa de la vaga que han decretat sis federacions de futbol estatals en l’àmbit del futbol modest. Des de Tercera Divisó fins a baix, no es disputarà cap partit en protesta per la fiscalització que vol imposar el govern central a les entitats esportives. D’aquesta manera, el partit entre el Sabadell B i l’Europa, programat per a aquest diumenge, queda ajornat fins a nou avís.

Ara per ara l’Europa es troba a 7 punts del líder, la Pobla de Mafumet, que amb 47 punts lidera en solitari el grup.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram