Gràcia acollirà durant aquest Nadal activitats que barregen la tradició i la solidaritat. Foto: Ajuntament

Les nadales, l’alegria i la solidaritat ja omplen de nou els carrers de Gràcia. Nadal ja ha arribat i el teixit social del districte prepara tot un seguit de propostes lúdiques i tradicionals a diferents equipaments municipals i a espais de les entitats, però també a les places i carrers, com fires, pessebres, trenets per a la canalla, tions de Nadal i actes culturals.

Entre les activitats que es duran a terme aquest Nadal a Gràcia destaquen l’obra teatral Ramon Pàmies, L’Estel de Natzaret, una representació del naixement de Jesús. Seguint amb la dramatúrgia, una altra obra important durant aquestes dates, Els Pastorets, aterrarà al districte per fer les delícies de grans i petits. Aquesta representació de Folch i Torres és una tradició indispensable del Nadal català. Un altre dels moments més emblemàtics serà la interpretació del Cant de la Sibil·la, que s’escenificarà la Nit de Nadal a la parròquia de Santa Maria de Jesús, durant la Missa del Gall.

Els infants també tindran l’oportunitat d’enviar els seus desitjos a Ses Majestats els Reis d’Orient el 4 de gener a la tarda, amb la cavalcada de les carteres reials, que desfilaran pel districte recollint les cartes dels menuts graciencs des dels Jardinets de Gràcia fins a la plaça de la Vila.

Per altra banda, fins dimarts que ve els Jardinets de Gràcia acullen, per tercer any consecutiu, la Fira de la Solidaritat, un esdeveniment organitzat per l’Àrea de Qualitat de Vida del consistori que ofereix productes d’agricultura ecològica, jocs, artesania i fusteria, i on participen prop de 40 entitats locals.

Tanmateix, i com cada any, el comerç gracienc organitza diversos actes per dinamitzar els barris. A partir de demà alguns indrets del districte acolliran fires comercials diverses, com la dels Artesans de Gràcia, que començarà demà a la plaça de la Revolució i s’allargarà fins al 5 de gener, o les que celebra la Federació de Comerciants de Gràcia a diverses places del districte a partir d’avui i fins al dia 23.

A més, enguany s’han il·luminat 21 trams que corresponen a 16 carrers, tres més que l’any passat. Totes les activitats es poden consultar a la guia Gràcia fa Nadal, editada pel Districte, o bé visitant el seu web.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram