El diputat de la CUP David Fernández va omplir el bar del Tradicionàrius el passat 24 de novembre durant una nova sessió del cicle de Tertúlies amb Gràcia que organitza la territorial de l’ANC del districte.

Fernández va ser el primer representant polític d’aquest nou cicle de tertúlies -el segon va ser David Companyon, diputat d’ICV-EUiA, que va ser el protagonista de la tertúlia el passat 1 de desembre- que portarà diferents representants dels partits sobiranistes al CAT, ja que l’anterior va comptar amb diferents periodistes i opinadors, com ara Salvador Alsius, Miquel Strubell, Patrícia Gabancho, Francesc-Marc Alvàro o Rafael Nadal.

Fernández, durant més d’una hora i mitja, va debatre amb els assistents sobre l’estat del procés independentista i la necessitat que aquest vagi acompanyat d’un procés ampli de transformació social.

VINCULAT AMB GRÀCIA
David Fernández sempre ha tingut una gran vinculació amb la Vila, ja que va estudiar als instituts de La Sedeta i la Vila de Gràcia i l’any 1996 va ser un dels fundadors de l’Ateneu La Torna. El diputat de la CUP ha deixat clar recentment que no serà el candidat del partit en les pròximes eleccions al Parlament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram