Els graciencs han signat una temporada magistral. Foto: Montserrat Torres

La millor temporada de la història. Així cal descriure el curs que han signat enguany els Castellers de la Vila de Gràcia i que van cloure de manera magistral diumenge passat durant la celebració de la 18a edició de la seva diada.

Els graciencs, amb una actuació que els confirma com una de les grans colles del país, van posar la cirereta al pastís amb la segona tripleta màgica (un cinc de vuit, un tres de nou amb folre i un quatre de 9 amb folre) que descarreguen a la plaça de la Vila, després de fer-ho també durant l’última diada castellera de la Festa Major.

Els Castellers de la Vila de Gràcia tanquen així una temporada on han completat 11 castells de nou i amb les dues tripletes màgiques coronant el curs.

DESCOBERTA D’UNA PLACA
Just abans de l’inici de la diada de diumenge es va descobrir una placa commemorativa, a la façana de la seu del districte, de la primera tripleta màgica aconseguida per la colla. El text recorda que va ser el passat 17 d’agost quan els Castellers de la Vila de Gràcia van aconseguir descarregar els tres castells de gamma extra.

Abans d’aquest acte i de l’inici de la diada, la jornada va començar amb una exhibició amb un Pilar al carrer Xiquets de Valls. Posteriorment, tots els castellers van baixar en cercavila fins a davant de la porta del Districte. A la diada també hi van participar els Castellers de la Sagrada Família, els Sagals d’Osona i els Xics de Granollers.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram