La ‘V’ gracienca es farà el dia 19 d’agost a la cruïlla Pi i Margall-Escorial. Foto: Google Maps

Com ja va succeir l’any passat, el toc polític i reivindicatiu més important de la Festa Major el posarà l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), que a través de la seva territorial gracienca durà a terme un assaig de la ‘V’ de l’Onze de Setembre el dia 19 d’agost a la cruïlla Pi i Margall-Escorial.

L’acte unitari Gràcia vol votar tindrà lloc, tal com va avançar l’Independent, a la plaça Joanic, espai on l’any passat es va celebrar l’encesa de l’estelada d’espelmes. L’acte començarà al matí amb un concert de Carles Belda i Marc Serrats i les cançons de l’escola nord-catalana Bressola en una plaça que s’omplirà d’inflables, jocs infantils i un vermut popular.

LA ‘V’ GRACIENCA

L’acte central de la jornada, però, no arribarà fins a la tarda, sobre els volts de les set, quan una cercavila que arribarà en diferents columnes a la plaça Joanic es bifurcarà entre Pi i Margall i Escorial per acabar formant la ‘V’ de Victòria que l’ANC vol portar a terme l’Onze de Setembre de forma massiva a Barcelona.

La lectura d’un manifest, a càrrec de l’exfutbolista i mític capità del CE Europa, Àlex Delmàs, servirà per entonar la reivindicació sobiranista de la Vila. Però Delmàs no és l’únic nom destacat de la jornada. I és que el famós actor Toni Albà serà l’encarregat d’entretenir els assistents en el sopar-espectacle que es farà posteriorment i que servirà per donar el tret de sortida al fi de festa, que comptarà amb diverses actuacions musicals.

Amb el suport de diverses entitats de Gràcia, el nucli local de l’ANC vol demostrar que la Vila vol que es faci la consulta del 9 de novembre i que els graciencs estan “preparats per decidir”

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram