Dues activitats del Festival de Creació a Gràcia. Foto: Festiu

Un estiu artístic. Aquesta és la proposta del Festiu, el primer Festival de Creació a Gràcia que impulsa Nodes de Gràcia i que proposa una cinquantena d’ofertes escèniques per a aquest mes de juliol. Música, poesia, circ, teatre, dansa i tallers gastronòmics són només algunes de les disciplines que integren el certamen.

La inauguració del festival va tenir lloc el passat 16 de juny amb l’espectacle Àgape al Mercat de l’Abaceria Central. I és que aquesta iniciativa també compta amb la col·laboració dels mercats municipals i d’institucions com l’Ajuntament de Barcelona.

Fins al 28 d’aquest mes, tots els veïns i veïnes de Gràcia podran gaudir de mig centenar d’espectacles, tant gratuïts com de pagament, i de diversos tallers de creació. En aquest sentit, el Festiu vol arribar a totes les edats, fins i tot als més petits, els quals van poder participar aquest passat diumenge en el taller Art i gastronomia.

El primer Festival de Creació busca apropar així el procés de creació artístic a la ciutadania a través d’espectacles, activitats i tallers de participació oberta durant tot aquest mes. Un mes que servirà també per posar l’accent en la creació emergent local i la multidisciplinarietat.

El seu impulsor, Nodes de Gràcia, aplega un conjunt d’entitats i d’espais que es caracteritzen per la seva estreta vinculació amb el camp de la creació contemporània.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram