El Tribunal Suprem ha resolt el litigi i la Sala Beckett ja ha admès la seva derrota enfront de Núñez i Navarro, propietària de la sala que el teatre utilitza al districte de Gràcia. El TS ha donat la raó a la immobiliària i ha descartat una possible pròrroga del contracte de lloguer per temps indefinit, per la qual cosa la fundació artística podria quedar-se sense la seva tradicional sala d’Alegre de Dalt 55.

En un comunicat, la Beckett ha explicat que el TS ha declarat “sense valor ni efecte” la sentència de l’Audiència de Barcelona de l’any 2009, la qual donava la raó a la fundació però que havia estat recorreguda.

Malgrat tot, la Sala Beckett recorda que, conjuntament amb la col·laboració de l’Ajuntament, està portant a terme una primera fase d’habilitació d’un edifici al barri del Poblenou per acollir a partir d’aquest estiu les activitats del seu Obrador i les oficines.

És per això que, davant de la sentència del TS, la Sala Beckett proposarà a l’Ajuntament i a la Generalitat “estudiar conjuntament les mesures que cal prendre” a partir d’ara per garantir el seu projecte cultural, les quals podrien passar per un trasllat al Poblenou després de més de dues dècades fent teatre de petit format a Gràcia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram