L’equip ja no té cap marge d’error si vol mantenir la categoria

A falta de dos minuts per acabar el partit, un gol del Lleida va deixar ahir a l’Europa en una situació pràcticament irreversible, sobretot després de les victòries dels equips que comparteixen la zona baixa de la taula. El resultat final va ser un 2 a 1 a favor de l’equip local que deixa a l’equip femení de l’Europa sense marge d’error si volen mantenir la categoria.

Cap dels dos equips va saber agafar el domini del joc en el partit que es va disputar diumenge a Lleida. A la primera jugada del partit, una centrada per banda dreta de l’atac local va acabar amb la pilota rebotada a les mans de Lorena; l’àrbitre no va dubtar i va xiular penal, que Bel va transformar per avançar les lleidetanes.

La sortida al camp de les joves Ana i Núria va revolucionar l’atac gracienc, i va arribar l’empat al minut 78, quan Núria amb un fort xut des de la frontal va batre Mònica; poc després, la mateixa Núria va tenir el gol del triomf però el seu xut el va poder refusar la portera local.

El Lleida va forçar un córner al minut 88 i el llançament, al segon pal, va acabar amb un cop de cap d’Andrea Porta que va donar els tres punts al Lleida i va deixar tocat a l’Europa.