Baixada de torxes a La Molina

La tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports i regidora del districte de Gràcia, Maite Fandos, agraeix la mostra de suport de les estacions de La Molina i La Masella a la candidatura de Barcelona-Pirineu 2022, dins de l’acte del Rècord del Món de Baixada de Torxes. Fandos ha acollit aquest suport com “un símbol de la il·lusió vers un projecte de Barcelona i del Pirineu, que estem impulsant entre tots amb el compromís que sigui beneficiós per al nostre país”. “Aquesta mostra ciutadana d’il·lusió s’afegeix a la nostra, i ens dóna força per  seguir treballant per fer un projecte exigent, viable i possible”, ha afegit.

Coincidint amb el vintè aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona, enguany l’Ajuntament té previst organitzar diferents actes de suport a la pre-candidatura pels Jocs d’Hivern. El World Snow Day, campanya dins la qual s’engloba el Rècord del Món de Baixada de Torxes , és una iniciativa de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) per a promoure els esports de neu.

La tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports i regidora del districte de Gràcia, Maite Fandos, agraeix la mostra de suport de les estacions de La Molina i La Masella a la candidatura de Barcelona-Pirineu 2022, dins de l’acte del Rècord del Món de Baixada de Torxes. Fandos ha acollit aquest suport com “un símbol de la il·lusió vers un projecte de Barcelona i del Pirineu, que estem impulsant entre tots amb el compromís que sigui beneficiós per al nostre país”. “Aquesta mostra ciutadana d’il·lusió s’afegeix a la nostra, i ens dóna força per  seguir treballant per fer un projecte exigent, viable i possible”, ha afegit. Coincidint amb el vintè aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona, enguany l’Ajuntament té previst organitzar diferents actes de suport a la pre-candidatura pels Jocs d’Hivern. El World Snow Day, campanya dins la qual s’engloba el Rècord del Món de Baixada de Torxes , és una iniciativa de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) per a promoure els esports de neu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram