Una delegació dels Lluïsos de Gràcia, formada pel fins ara president Oriol Hosta, el seu successor, Rafael Giménez i el tresorer, Eugeni Hosta, va ser rebuda dissabte passat pel president Carles Puigdemont i el conseller Lluís Puig a la casa de la República, situada a la localitat belga de Waterloo, i a Brussel·les. La visita dels Lluïsos formava part d’una comitiva més àmplia que diferents representants de les entitats ateneístiques de Catalunya van fer el passat cap de setmana.

Durant la visita –al matí va ser a Brussel·les amb Puig i a la tarda amb Puigdemont a Waterloo– els representants dels Lluïsos van poder intercanviar impressions amb els dos polítics exiliats. Puigdemont va agrair als Lluïsos la seva “lleialtat i solidaritat amb Catalunya”, mentre que Gordi va destacar el seu “orgull patriòtic i d’estimació per la cultura associativa dels Lluïsos”.

CANVI DE PRESIDENT
D’altra banda, els Lluïsos van fer oficial dimarts el relleu a la presidència de l’entitat. Rafael Giménez agafa el relleu d’Oriol Hosta, que ha estat vuit anys al capdavant de l’entitat.

En declaracions a Línia Gràcia, el nou president de l’entitat ha afirmat que “és una responsabilitat molt gran assumir la presidència d’una entitat històrica com els Lluïsos”. Giménez destaca, entre els seus objectius, “fer créixer la participació i el treball en xarxa de les seccions” i encarar el repte “de la segona fase de les obres de l’edifici”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram