El primer concert es va fer a la plaça de la Vila. Foto: Twitter (@angelstomasgonz)

La 28a edició del festival L’Hora del Jazz-Memorial Tete Montoliu va arrencar diumenge passat amb les actuacions de Carme Canela, Joan Monné i Horacio Fumero. La plaça de la Vila, que un any més és l’escenari del festival, es va omplir d’amants del jazz per a l’inici d’una edició que té com a objectiu reivindicar el paper de la dona en el món del jazz i denunciar la precarietat del sector.

Una de les novetats d’aquest any és que els concerts, durant els quatre diumenges de setembre, passen de fer-se a les 12 del migdia a les cinc de la tarda. Així doncs, aquest diumenge arribarà el torn de les formacions Iago Aguado Quartet, que aposta per un som amb diferents textures i musicalitat, i Vigorous, un trio de música contemporània que combina tant elements acústics com electrònics.

El tercer diumenge, el dia 23, el protagonisme serà per a l’artista Sabina Witt, que presentarà el seu darrer treball que busca donar visibilitat a aquelles veus femenines que sovint han estat silenciades i apartades de la vida artística, i el trio Unexpected, amb una identitat sonora pròpia i personal. Per últim, el dia 30 pujaran a l’escenari The Cheap Trick Trio i DÁCIL.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram