Diamant tonarà a ser la plaça del Swing. Foto: Districte

La Festa Major es viu intensament al carrer. Enguany, la celebració oferirà prop d’un miler d’activitats, 700 de les quals es faran de dia i les restants, de nit. Seguint la línia d’altres edicions, la Festa convertirà cinc places de la Vila en espais temàtics amb activitats per a tots els gustos.

Aquest any, la principal novetat serà la plaça de la Revolució, que es convertirà en “La Revolució de la Ciència”. L’espai estarà dedicat a la divulgació científica per a tots els públics, on també es consoliden les activitats inclusives i de col·laboració amb els Ateneus de Fabricació. Un dels nous espectacles que es faran a la mateixa plaça seran les activitats d’humor. També es consolida la col·laboració amb els equipaments de Gràcia. Per exemple, les biblioteques del Districte tornaran a cedir els llibres descatalogats de les seves col·leccions.

Un altre canvi el trobem a la plaça del Sol. A la tradicional programació de Folk que ja fa anys que concentra, aquesta edició també acollirà els guanyadors del Gràcia Districte Musical Jove i el Desconnecta, que presenta grups novells del barri gràcies a l’impuls dels equipaments juvenils del Districte i dels Lluïsos. A l’espai també s’hi faran més activitats matinals dedicades al públic infantil i familiar.

La plaça de les Dones del 36 tornarà a acollir activitats amb perspectiva de gènere, organitzades per l’Associació de dones Minerva i el Consell de Dones del Districte. Un dels actes més especials serà el que es farà diumenge 19 a les sis de la tarda, quan es descobrirà una placa descriptiva en memòria del que van patir les dones del 1936.

Diamant, com ja fa uns anys, es tornarà a moure a ritme de Swing gràcies a totes les escoles que ensenyen aquest ball al barri. La plaça acollirà tallers i classes obertes a tot el públic.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram