La doctora Carreras, en una imatge d’arxiu. Foto: Vall d’Hebron

L’edició d’aquest any de la Festa Major de Gràcia, que arrencarà el pròxim 14 d’agost, tindrà com a pregonera la doctora Elena Carreras, cap del servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital de la Vall d’Hebron i presidenta de la Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia.

Així doncs, la Festa Major tindrà una pregonera que, tot i no tenir perfil mediàtic, és una referent en el món de la medicina. De fet, a finals de l’any 2014 l’edició espanyola de la revista Forbes la va nomenar millor doctora de la seva especialitat, obstetrícia i ginecologia.

CONCURS DE BALCONS
D’altra banda, ja està en marxa la inscripció per al concurs de balcons, portalades i comerços guarnits. De fet, serà la primera edició del concurs, que es va crear ara farà 20 anys, que estarà dividit en dues categories: una específica de balcons guarnits i una altra específica de portalades i comerços guarnits.

L’objectiu d’aquesta divisió en categories, expliquen des de la Fundació, és que d’aquesta manera serà més fàcil per al jurat avaluar cada obra en categories diferents

PRESÈNCIA ALS ESTATS UNITS
Per últim, cal destacar que la Festa Major de Gràcia ha tret el cap recentment a Washington, la capital dels Estats Units. I és que la delegació catalana que va formar part del festival Smithsonian Folk, on Catalunya era enguany un dels països convidats, va tenir entre els seus integrants el patró de la Festa Major Josep Maria Contel.

Una de les activitats que es van celebrar en el marc d’aquest festival de prestigi internacional va consistir en la representació de la decoració d’un carrer de la Festa Major.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram