El comerç i la cultura van omplir els carrers. Foto: PDeCAT Gràcia

L’equador de la primavera ha coincidit amb dues de les jornades més esperades: dues sortides al carrer dels comerciants del districte. La primera d’aquestes activitats es va celebrar el dissabte passat, mentre que la segona està prevista per a demà passat.

D’aquesta manera, el passat dia 5 botiguers i veïns van desafiar la pluja per gaudir d’un dia intens de comerç a l’aire lliure. “La pluja va evitar que la jornada fos com ens hauria agradat, però malgrat això les sensacions són positives”, explica la gerent de la Federació Gràcia Comerç, Xènia Bagué, a Línia Gràcia. “Creiem que a la tarda va haver-hi més gent, però encara no hem fet el balanç definitiu, perquè esperem la sortida d’aquesta setmana”, afegeix.

I és que demà passat serà el torn de l’Eix Torrent, que està acabant d’enllestir la sortida que omplirà el carrer del Torrent de l’Olla, en el tram comprès entre els carrers de Bonavista i Betlem. “Uns 25 associats participaran en la sortida. També s’instal·laran dues zones de joc infantil”, expliquen des de l’associació.

També està previst que els Castellers de la Vila de Gràcia alcin pilars i que es facin actuacions musicals. En aquesta ocasió, a més, la sortida estarà patrocinada i en tots els estands dels comerços hi haurà tastos de vermut gratuïts.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram