Un moment del darrer partit del curs a casa. Foto: Àngel Garreta / CEE

La jornada 37, la darrera de la temporada a casa, va ser la data en la qual, definitivament, l’Europa es va quedar sense opcions de jugar el play-off. L’empat contra el Vilafranca (2-2) combinat amb les victòries dels tres equips que hi ha per sobre dels escapulats (Pobla, Terrassa i Prat) converteix el darrer partit, que els de Ramon Gatell jugaran al camp de la UE Vilassar, en un tràmit per als dos equips, ja que el conjunt del Maresme ja fa setmanes que va perdre la categoria.

L’enfrontament contra els penedesencs va ser un xoc d’alt voltatge entre dos equips que durant tota la temporada han ocupat posicions de la meitat alta de la taula. El Vilafranca va ser el primer que va colpejar, amb un gol de Sardà, que es va plantar sol davant del debutant Tomàs Terrats i el va superar amb un xut ras. La resposta escapulada va arribar poc més de 10 minuts més tard, amb un gol que els visitants van protestar per un suposat fora de joc de Raíllo. Això va provocar que l’entrenador visitant, Iván Moreno, veiés l’última hora de partit a la graderia després de ser expulsat.

A la segona meitat es va repetir el guió. Sardà va tornar a avançar els vilafranquins al 59, mentre que al 72 David Jiménez va marcar el darrer gol del curs al Nou Sardenya, amb una rematada de cap impecable després d’una centrada precisa d’Aimar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram