Cartell oficial de la Festa Major del Camp d’en Grassot i Gràcia Nova. Ajuntament

Aquest divendres arriba el gran gruix d’actes de la Festa Major dels barris del Camp d’en Grassot i Gràcia Nova. Malgrat que les festes ja van començar ahir dilluns, serà la nit del divendres quan es donarà el tret de sortida amb el pregó, que anirà a càrrec de Marc Puig, del Forn Núria. Serà a les 22.45 h, a l’escenari del carrer Grassot, entre Indústria i Còrsega. Just després del pregó, arribaran les havaneres, a càr­rec del grup Mar i Vent.

El dissabte se celebrarà el sopar de germanor, juntament amb el ball de Festa Major, que començarà a les deu del vespre al mateix carrer Grassot. Per la tarda, des de les 18 hores, el passeig de Sant Joan haurà acollit la cercavila de Gegantons i una xocolatada popular.

Serà el diumenge, però, quan es faran e les activitats més tradicionals. El dia començarà amb la segona Milla Camp d’en Grassot, que sortirà a les 9.30 h de la cruïlla d’Indústria amb Grassot. A les 12 del migdia, es realitzarà la trobada castellera al passeig Sant Joan i, a les 14 h, es prepararà la sardinada popular al car­rer Grassot. L’actuació dels Bastoners Vila de Gràcia (16.30 h) i diversos concerts a altres escenaris del barri donaran pas a la traca de fi de festa, que tindrà lloc a les 22 hores al carrer Grassot.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram