El Club Ciclista Gràcia va participar en la jornada de Gran de Gràcia. Foto: CCG

El carrer Gran de Gràcia va acollir dissabte passat una jornada dedicada al món de la bicicleta. Aprofitant el tall de carrer de cada primer dissabte de mes, es van celebrar tot un seguit d’activitats.

La jornada formava part de la campanya ciutadana ‘30 dies en bici’, una iniciativa que busca promoure l’ús diari i quotidià de la bicicleta com a mitjà de transport per la ciutat. Al llarg del dia diferents entitats i comerços van oferir diferents experiències i serveis als usuaris o potencials usuaris de la bicicleta. El regidor del Districte, Eloi Badia, va explicar que l’objectiu és que “els usuaris de la bici del districte coneguin els serveis i comerços de proximitat que tenen a la seva disposició a Gràcia, i alhora, acostar l’experiència als qui encara no s’han decidit de canviar el seu mitjà de transport habitual per la bici”.

En paral·lel, el Districte ha fet un Mapa Ciclable de tot el districte on hi ha informació sobre carrers Zona 30, plataformes úniques, carrils bici, zones de vianants…

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram