Ja estan en marxa les obres de rehabilitació de la façana de la seu del Districte que faran que el mural commemoratiu del bicentenari de la Festa Major de Gràcia passi a la història.

Les obres, amb un pressupost de 60.000 euros, serviran per netejar la façana, repicar la pedra i tornar-la a pintar. Això provocarà que el mural que es va estrenar durant la passada edició de la Festa Major desaparegui a partir del mes de maig, que és quan s’acabaran les obres. Aquesta data ja es va anunciar el passat mes de setembre, quan el Districte va decidir mantenir uns mesos més el mural a causa de la bona acollida entre els veïns.

Durant aquests mesos la façana ha lluït una obra artística d’homenatge als festers i festeres de Gràcia que recull diferents moments i elements de la preparació i celebració de la Festa Major. La peça artística, feta durant una setmana pels artistes María López i Javier de Riba, de l’estudi Reskate Arts & Crafts, s’inspira en els colors i els lliris de l’escut de Gràcia i recull, a tall d’auca, diverses escenes que il·lustren la preparació, el guarnit de carrers i la celebració de la Festa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram