Una imatge de la celebració del Carnaval a l’Abaceria. Foto: Ajuntament

El Mercat de l’Abaceria es va convertir el passat 8 de febrer, dia de Dijous Gras, en el gran protagonista del tret de sortida del Carnaval 2018 dels mercats de la ciutat.

La jornada va arrencar a quarts d’onze del matí amb l’arribada del Rei Carnestoltes, que es va passejar pel recinte mentre animava els comerciants a participar en la festa més esbojarrada de l’any. De seguida va arribar l’hora del gran Tiberi del Carnaval, la degustació popular al centre del mercat amb pa amb tomàquet, botifarra d’ou, truites i llardons. Un dels grans protagonistes d’aquesta part gastronòmica de la jornada va ser la xarcuteria Fàbregas, que el 2017 va guanyar el premi a la millor botifarra d’ou de tot Catalunya. A banda, el públic va poder gaudir de música i de l’exhibició d’un grup d’acròbates.

Dos dies més tard, el dissabte dia 10, el Carnaval va continuar. Els botiguers es van disfressar de personatges de pel·lícules Disney i van celebrar un dinar de germanor.

CONTINUEN LES OBRES
Aquest va ser l’últim Carnaval que es va celebrar a l’Abaceria abans de la seva transformació. Entre finals de la primavera i principis de l’estiu els paradistes es traslladaran a la carpa provisional que des de mitjans de gener s’està fent al passeig de Sant Joan, entre els carrers Indústria i Sant Antoni Maria Claret. Les obres del nou mercat està previst que també comencin aquest 2018.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram