L’actual president dels Lluïsos de Gràcia, Oriol Hosta, és el nou president del col·lectiu d’entitats històriques de Gràcia, el G6. Aquest col·lectiu agrupa la Fundació Festa Major, Sant Medir, el Centre Moral, el Cercle, l’Orfeó i Lluïsos i fa la funció representativa i d’interlocució d’aquestes entitats amb l’administració.

En declaracions a Línia Gràcia, Hosta explica que arriba a la presidència “amb optimisme i modèstia” i remarca que un dels seus objectius serà fer un gir al paper que en els últims temps ha tingut el G6. Hosta considera que l’entitat s’ha convertit “en una solució per a l’administració, ja que ha trobat en el G6 la forma d’adreçar-se a una entitat en lloc de les sis que formen el col·lectiu”. Una situació, considera el nou president, que “invisibilitza la riquesa de les entitats”. Pel que fa a l’organització d’actes, el també president dels Lluïsos creu que el G6 “s’ha centrat molt en l’organització de l’11 de setembre”.

Per tot plegat, té com a objectiu “posar en tot moment per davant la riquesa del col·lectiu i la voluntat de ser” i impulsar novetats. Una d’aquestes ja està decidida i serà l’anomenada ‘Parella de Ball’. Es tractarà d’un acte on s’ajuntaran dos convidats amb punts de vista diferenciats perquè debatin sobre una qüestió actual.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram