Una imatge de la presentació del llibre. Foto: Aigües de Barcelona

El llibre ‘Memòries del Districte. Gràcia’, de la sèrie sobre els diferents districtes de la ciutat que impulsa Aigües de Barcelona i que ha estat escrit per David Bigorra, es va presentar el passat 21 de novembre als Lluïsos. L’encarregat d’apadrinar la publicació va ser Ventura Pons, que també va tenir al seu costat l’historiador Josep Maria Contel i el periodista Xavi Abat, que va ser l’encarregat de presentar l’acte.

El llibre ‘Memòries del Districte. Gràcia’ fa un recorregut a través de la història gracienca amb un total de 12 entrevistes i 73 opinions de graciencs il·lustres. Hi apareixen el mateix Contel; la presidenta de la Festa Major, Carla Carbonell; el president de l’Associació de Joves Gitanos de Gràcia, Ricard Valentí; el president del Centre Moral, Carlos Pablos o el director del Museu Etnològic, Josep Fornés entre d’altres.

LA GRAN PREGUNTA
Un dels millors moments de l’acte va arribar quan al padrí Ventura Pons li va tocar respondre la pregunta del periodista Xavi Abat “Que té Gràcia que la fa tan especial?’’. La resposta de Pons va ser curta i senzilla, però segurament la més encertada i descriptiva possible. “Gràcia té un segle de gràcies, és per això que enamora””, va dir. Després de les rialles del públic, Pons es va esplaiar per explicar el seu amor per Gràcia, escenari de moltes de les seves experiències personals i professionals. Entre elles, el rodatge de la pel·lícula ‘Any de Gràcia’.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram