El disseny d’Enric Cano ha guanyat el Concurs de Samarretes de GràciaNet. GràciaNet

La primera edició del Concurs de Samarreta de GràciaNet ha estat tot un èxit de participació, amb més de 30.000 vots per als diferents dissenys que s’hi presentaven. El concurs, organitzat per aquesta entitat gracienca, buscava la samarreta més divertida i representativa de la Vila de Gràcia.

El guanyador ha estat Enric Cano amb un dibuix que ressa “Gràcia is not Barcelona” (Gràcia no és Barcelona). El disseny de Cano ha estat l’escollit d’entre 50 dibuixos rebuts per l’organització. Un jurat, conformat per personalitats de la cultura i la comunicació de Gràcia, ha fet alçar l’obra d’Enric Cano com a guanyadora del concurs.

Els membres de GràciaNet han comprovat que el 36% de les visites i votacions del concurs han arribat a través del Facebook, i el 4%, mitjançant Twitter; el que demostra la importància que han pres les xarxes socials en aquestes ocasions.

Aquest primer Concurs de Samarreta ha estat organitzat per GràciaNet (www.gracianet.cat), una entitat que des del 1997 ha creat una xarxa telemàtica a la Vila de Gràcia, unint esforços amb altres entitats gracienques.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram