Una imatge del correfoc de dissabte passat. Foto: Atzeries de la Vella

El correfoc i la tabalada infernal de la Festa Major del passat mes d’agost, que es van suspendre pels atemptats terroristes de la Rambla, es van celebrar dissabte passat amb ensurt inclòs. I és que tot apunta que el pas del correfoc hauria estat la causa de l’incendi que es va produir al voltant de dos quarts de dotze de la nit en un pis del número 36 del carrer Verdi.

L’avís de l’incendi el van rebre els bombers quan faltaven sis minuts per dos quarts de dotze de la nit. L’incendi, que va mobilitzar sis dotacions, va afectar els tres pisos de l’immoble, tot i que només es va cremar el primer. L’edifici no va patir danys estructurals, mentre que els veïns van haver de passar tota la nit a casa d’uns familiars.

A banda d’aquest ensurt, el correfoc i la tabalada es van desenvolupar amb normalitat. L’acte va començar a dos quarts de vuit del vespre amb la tabalada infantil i adulta a la plaça Trilla, mentre que una hora més tard van tenir lloc els versotets i els versots a la plaça de la Vila. A dos quarts de deu va arribar el torn del correfoc, que va fer un recorregut circular que va passar pels carrers Sant Domènec, Sant Pere màrtir, Pere Serafí, Ros d’Olano, Torrent de l’Olla, Or, Verdi, Perla, Torrijos, Travessera de Tràcia, Torrent de l’Olla i diluvi.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram