L’equip celebra un gol al camp del Santfeliuenc. Foto: Àngel Garreta / CEE

L’Europa torna a travessar un moment dolç. Després de patir tres derrotes seguides, els de Joan Esteva han sumat ara set punts dels darrers nou que fan que l’equip torni a recuperar les bones sensacions i que, de nou, estigui més a prop de la zona noble que de les posicions de perill. Ara mateix, el conjunt escapulat ocupa la novena plaça amb 15 punts, a només cinc de distància respecte de l’Hospi, que marca l’última posició del play-off.

Esportivament, però, els darrers dies també han estat marcats per dues sortides, les de Xavi Civil, que per motius laborals deixa de ser europeista després de poc més d’una temporada vestint l’escapulada, i la d’Arnau Gaixas, que va arribar cedit de l’Espanyol B a principis de temporada, però que gairebé no ha tingut minuts.

I és que ara que ja s’han jugat les 10 primeres jornades, els escapulats afrontaran un tram de lliga molt exigent, amb quatre partits en menys de tres setmanes. Aquest diumenge l’equip rebrà la visita de la Pobla, el dia 29 visitarà la Ciutat Esportiva Dani Jarque per jugar contra l’Espanyol B i l’1 de novembre jugarà contra l’Ascó al Nou Sardenya en la segona jornada intersetmanal d’aquesta temporada.

I qui també viu un moment dolç és el primer equip femení. L’equip de Cristian Aleza ocupa la segona posició a la classificació de la Segona nacional i, si la lliga s’acabés avui, jugaria el play-off d’ascens a Primera, ja que el primer és el Barça B. Precisament, el filial blaugrana serà el pròxim rival de l’Europa, el dia 29 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram