Cinc carrers de Gràcia (Francisco Giner, Gran de Gràcia, Goya, Mozart i travessera de Gràcia) van aparèixer amb les seves plaques en blanc el passat 19 de setembre en el marc de la campanya ‘Carrers en Blanc’ per conscienciar sobre la importància de la investigació en la prevenció de la malaltia de l’Alzheimer.

La campanya va durar tres dies, coincidint amb el Dia Mundial de l’Alzheimer, que es va celebrar el 21 de setembre. El seu objectiu era que els vianants es poguessin posar en la pell d’una persona que comença a patir símptomes d’Alzheimer. Tota la gent que va passar per aquests cinc carrers també va poder-se informar sobre la malaltia gràcies a la presència de voluntaris de la Fundació Pasqual Maragall, impulsora de la iniciativa juntament amb la Fundació La Caixa.

Durant la presentació del projecte, Jordi Camí, director de la Fundació Pasqual Maragall, es va mostrar optimista en el futur de la investigació per prevenir aquesta malaltia que al conjunt de l’Estat afecta més de 800.000 persones.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram