L’Auditori-Sala Montseny acollirà demà a partir de les nou del vespre l’estrena del Rellotger de Gràcia-El Musical. Es tracta d’un espectacle basat exclusivament en la part històrica de la novel·la El Rellotger de Gràcia que arriba dos anys després de l’estrena de la versió teatral de l’obra de Joan Lafarga.

Així doncs, els responsables del musical han fet una recerca de cançons emblemàtiques de compositors i grups de pop català especialment coneguts, com ara Lluís Llach, Sau o Els Pets, entre d’altres.

“HO HEM ACONSEGUIT”
Aquesta nova adaptació també s’ha fet sota la batuta d’Enric Sunyol, tal com va passar amb l’obra de teatre. En declaracions a Línia Gràcia, Sunyol explica que “després de molts dies de feina, per fi podem dir que ho hem aconseguit”. Sunyol remarca que el projecte ha implicat “gairebé 100 persones a dalt de l’escenari”, cosa que ha provocat que tota la preparació i els assajos no hagin estat fàcils.

L’obra, que té com a objectiu apropar-se a la gent jove i al mateix temps ser atractiva per les famílies, també es representarà dissabte, a la mateixa hora que demà, i diumenge a dos quarts de sis de la tarda. Aquest últim dia coincidirà amb la celebració del referèndum. “A veure com anirà diumenge. Estem en un moment polític amb un ritme molt accelerat”, conclou Sunyol.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram